top of page
Keresés

Dizájnos ajándékok karácsonyra 1. - A lakberendezés-őrülteknek

Vannak olyan dolgok, amik bizonyos emberek számára teljesen feleslegesek, míg mások egyenesen megőrülnek ugyanezekért. Ez a kategória kifejezetten a lakberendezésért rajongó szeretteinknek ajánl ajándékokat, ők igazán értékelik majd ezeket.
  1. Frida Ramstedt svéd lakberendező könyve (Libri, 5 499 Ft) végre megjelent magyarul is. Nagyon egyszerűen magyaráz el fontos lakberendezési szabályokat, amik ízléstől és stílustól függetlenül minden gyakorló otthonteremtő számára jól jönnek.

  2. Dekorálni szeretők figyelmébe ajánlom a felesleges, de szép tárgyak kategóriában ezt a szobrot a H&M Home-ból (4 995 Ft), ami szuperül mutat a könyvespolcon vagy a dohányzóasztalon is.

  3. Tudom, a gyertyát el is lehet fújni, de miért is ne oltanánk el egy ilyen szép, régi gyertyakoppintóval (1 900 Ft) a Galeria Savaria kínálatából?

  4. Vannak olyan tárgyak, amik nagyon gyorsan nagyon sok Instagram képről visszaköszönnek, és ezért inflálódnak. A Ferm Living kaspója is hosszú ideje kedvence a dizájnereknek, mégsem veszített vonzerejéből, ezért bátran ajánlom még most is. (Spirit Home, 36 328 Ft)

  5. A márvány igazi klasszikus, minden stílusú otthonnak jól állhat. Könyvtámaszra pedig minden lakberendezés-őrültnek szüksége van. (H&M Home, 5 995 Ft)

  6. Verner Panton tervezte ezt az ikonikus lámpát, ami most vezeték nélküli verzióban is elérhető már, így bármikor bárhova elhelyezhető. (Mobili Mania, 62 179 Ft)

bottom of page