top of page
Keresés

Dizájnos ajándékok karácsonyra 3. - Hasznos ajándékok otthonra

Ha menő, dizájnos dolgot ajándékoznál, de szeretnéd, ha egyúttal hasznos is lenne, ez a te listád.  1. Ez a Moleskine receptes jegyzetfüzet azoknak való, akik eddig kedvenc receptjeiket cetliken, telefonos jegyzetekben és mindenféle változatos helyen és formában tartották. Jó hír, hogy még matricák is vannak a naplóhoz. (mypen.hu, 9 320 Ft)

  2. Ezek a legcukibb gyapjú szárítólabdák, amiket valaha láttam. Arról nem is beszélve, hogy a szárítógépbe a ruhák közé dobva elnyelik a ruhákból a nedvességet és eloszlatják a forró levegőt, így kevesebb idő is elegendő a szárításra. Ökotudatos szeretteidnek ajánlom. (woollytoys.com, 12 990 Ft)

  3. Koktél rajongóknak javaslom ezt az óriás jégkocka készítőt. Ők igazán értékelni fogják a hatalmas, egész poharat kitöltő jegeket, és tuti, hogy vendégük leszel a nyár első koktéljára. (Butlers, 2 490 Ft)

  4. A Design Letters egy dán márka, hétköznapi használati tárgyakat gyártanak a híres építész, Arne Jacobsen által tervezett betűkészletet használva. A legismertebb termékeik az egy-egy betűt ábrázoló porcelán bögrék, az utóbbi időben viszont vagány, pozitív üzeneteket is olvashatunk a termoszokon, csészéken. Kinek ne esne jó a reggeli kávé vagy tea mellé azt olvasni, hogy ‘you rock’? (designletters.eu, 27 Euro)

  5. Ez a gyönyörű, különleges napló minden napra tartogat egy-egy kérdést a tulajdonosa számára. A kiadvány lényege, hogy öt éven keresztül válaszolhatjuk meg ugyanazt a kérdést az adott napon, és így egyúttal azt is láthatjuk, hogyan változott a véleményünk, hogyan fejlődtünk az évek során. (libristo.hu, 6 731 Ft)

  6. Elsőre nem hangzik nagyon menőnek, ha azt mondom, vegyél folyékony szappant ajándékba… De ez a francia szappan az 1900-as évek óta ugyanazzal az ősi technikával és receptúrával készül, teljesen természetes alapanyagokból. Mandulafenyő illatú, igazi téli hangulatú. (7scents.hu, 5 390 Ft)

bottom of page