top of page
Keresés

Dizájnos ajándékok karácsonyra 4. - Menő ajándékok gyerekeknek

Szerintem nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek esztétikai nevelését, nagyon hiszek abban, hogy nem mindegy, milyen tárgyakkal, játékokkal vesszük őket körül. Ezek a dolgok egy életre meghatározhatják a gondolkodásukat, ízlésüket. Olyan ajándékokat gyűjtöttem, amik hasznosságuk mellett esztétikai élményt is nyújtanak.  1. Visszafogott színeivel díszíti a babaszobát ez a cuki, kiságy fölé helyezhető forgó. Az állatok puha pamutból, a fa részek pedig eukaliptuszfából készültek. (H&M Home, 6 995 Ft)

  2. Kevés babaház sikerül ilyen szépre, mint ez a Petite Amelie termék. Valószínűleg az lehet a titok, hogy a vállalkozást egy francia anyuka indította azzal, hogy saját kislányának kezdte tervezni a játékokat és babaszoba-kiegészítőket. (https://www.petiteamelie.co.uk, 89,95 Euro)

  3. Ez a különleges sudoku játék fából készült, és a szokásos számos verzió mellett színekkel is játszható. Szerintem nem csak gyerekeknek szuper ajándék. (bonami.hu, 10 399 Ft)

  4. A járműveket bemutató rövid mesék mellett öt 3D-s makettet is rejt ez a könyv. Nagyon kedves dizájn, egyszerűen összerakható makettek, minden kisgyerek kedvence. (geopen.hu, 3 990Ft)

  5. Bár a Körvonal mini gyönyörű, legnagyobb érdeme mégis az, hogy a játék során feltett kérdések fontos beszélgetéseket indíthatnak el a gyerekekkel. Minden családban ott a helye. (korvonal.com, 6 500 Ft)

  6. Bütykölni szerető, türelmes, nagyobb gyerekeknek lehet szuper ajándék ez a 3D-s puzzle. Összeszerelése nagyjából 6 órát vesz igénybe, szóval a szülők is hálásak lesznek. (puzzle3d.hu, 14 995 Ft)


bottom of page