top of page
41.jpg

teljeskörű lakberendezési szolgáltatás

Ezt ajánlom neked, ha belevágnál otthonod megújításába, de szeretnéd valaki másra bízni minden apró részlet megtervezését a funkcióktól a dekorációig.

Teljeskörű lakberendezési szolgáltatás, mely magában foglalja az alaprajz kialakítását, a gépészeti és villamosterveket, a bútorozási tervet, bútortervezést, és egy összefoglaló táblázatot a megvásárolandó tételekről.

Három lakberendezési szolgáltatás csomag közül választhatsz, melyek elsősorban a tervek kidolgozottságában térnek el egymástól. Így lehetőséged van arra, hogy a neked leginkább megfelelő segítséget vedd igénybe.

3B4A6043.JPG

konzultáció

A munkám során olykor azt tapasztalom, hogy megbízóim nagyon jó érzékkel fognak bele otthonuk kialakításába. Ilyenkor tőlem leginkább technikai segítséget vagy egy kis  megerősítést várnak. Az ilyen bátor, jó stílusérzékkel és határozott elképzeléssel rendelkezők számára alakítottam ki egy konzultációs csomagot, ahol a lakberendező te magad leszel, én pedig támogatlak a teljes folyamat során.

 

Tematikus videóhívásokon vezetlek végig a lakberendezés teljes folyamatán. Minden szakterületnek/témakörnek szentelünk egy beszélgetést, összesen tíz alkalommal találkozunk online. Az egyes alkalmak során minden információt és segítséget megkapsz ahhoz, hogy az adott szakági tervet te magad elkészítsd, ami alapján a kivitelezés megvalósulhat. Beszélgetéseink során kitérek arra is, hogy milyen termékeket ajánlok, valamint javasolok beszerzési helyeket is.

Ha többet szeretnél tudni a szolgáltatásokról, vedd fel velem a kapcsolatot!

bottom of page